Stacks Image 519
Picture made by Aad Havermans, maart 2021. www.koudeseminaar.nl
Et mangfold av opplæringskurs. Fellesnevneren? Felles lidenskap: lidenskapelige trenere, naturens kraft og sunt kosthold.

Stacks Image 1431

Januari 2024

6 - 13 januari
Stacks Image 1531
KOUDESEMINAAR.NL

Verzorgd door Monique Tjon-A-Tsien en Aad Havermans
14 - 21 januari
Stacks Image 966
Vrouwen & Vuur Retraite

Een week van vrouwen voor vrouwen.
Georganiseerd door Koudeseminaar.
Verzorgd door Monique Tjon-A-Tsien en Roos Mortel - Bewust Verbonden Ademtherapeut & Koudetrainer.

Februari 2024

9 - 17 februari
Stacks Image 953
Winterzwemmen.nl

Verzorgd door Ewout Staartjes

Maart 2024

18 - 24 maart
Stacks Image 1008
Schoonderwoerd

Verzorgd door Marie-Jose Huffmeier
25 - 31 maart
Stacks Image 1019
Schoonderwoerd

Verzorgd door Marie-Jose Huffmeier

Mei 2024 - Partner retraite

5 - 11 mei
Stacks Image 1569
Ervaar de Magie van Samen: Partner Retraite


Zijn.
In jezelf, met jezelf, met je partner, met elkaar.Deze unieke 5-daagse retraite is voor stellen die een moment van Zijn en rust verlangen. Ontsnap aan de alledaagse gewoontes of patronen, hectiek en prikkels. Creëer een diepere verbinding met jezelf, je partner en jullie relatie. Omarm de krachtige natuur en laat haar je begeleiden op dit transformerende avontuur.

Een Uniek Programma van Verbinding en Ontdekking

Laat Bram, Corti, Natascha en Remco je meenemen op een inspirerende reis.

September 2024

September
Stacks Image 1562
RODE MAAN RETRAITE NOORWEGEN


Tot rust komen en opladen op een prachtige plek in de natuur. Een Rode Maan retraite voor vrouwen èn mannen. Voel je het verlangen om stil te mogen staan, om met jezelf en je ware verlangens te verbinden? We verblijven op natuurcamping Fossumsanden. Deze ruime idyllische plek ligt aan het Skredvatn meer. Het is een klein paradijs op aarde met veel natuur, rust en heerlijke uitzichten.

Verzorgd door Laura, Gijs, Jaqueline, Wim, Corti en Remco

Fossumsanden Camping is de eerste Noorse walrusclub. Remco en Corti zijn beide instructeur winterzwemmen opgeleid door Ewout Staartjes

Informatie van www.winterzwemmen.nl:

In Siberië, Rusland en Oekraïne bestaat een eeuwenoude traditie met koudetraining. Al in het jaar 906 werd melding gemaakt van ijszwemmen. Dit ijs- ofwel winterzwemmen is ontstaan vanuit de diepgewortelde banja en badhuizen cultuur in Rusland. Verder hebben de Sovjet autoriteiten sinds de jaren 30 van de vorige eeuw regelmatig campagnes gevoerd om te werken aan je gezondheid. Jezelf harden met ijswater was daar een belangrijk onderdeel van. Sinds die tijd zijn door het hele land zogenaamde Walrusclubs opgericht die wekelijks een wak maken om te gaan zwemmen. Inmiddels is dat gemeengoed geworden en kent elke stad in Rusland, Belarus, Oekraïne en Siberië zijn eigen Walrusclub. In het verlengde van deze traditie hebben we de Walrusclub in Nederland opgericht, met inmiddels zeven clubs verspreid over het hele land en tevens een club in Noorwegen als retreatlokatie.
Stacks Image 575